Setmana de les Visibilitats Lèsbiques. 25-29 abril

Per segon any consecutiu, la construcció en xarxa ens permet compartir una proposta que ens omple d’orgull en el marc del dia de les visibilitats lèsbiques.

El proper 26 d’abril és el Dia de les visibilitats lèsbiques, una data triada per ocupar l’espai públic amb orgull, organització i celebració com lesbianes visibles. Però com, un sol dia?; i la resta de l’any? Tranquis, que els carrers vénen bategant vides lesbianes des de fa segles, estem aquí des de sempre i aquí ens quedem, tots els dies. Triar una data és una de les nostres eines per mostrar que existim, gaudim, ballem, lluitem amb coratge i vivim en rebel·lia, en fúria lesbiana, festes bolleres i xarxes col·lectives.

És per això que des de Los Oficios Terrestres, Assemblea Antipatriarcal, Ben Amics, Sa Galania, Ulls Sadolls i la xarxa feminista de Mallorca, decidim repetir una setmana de trobada, aquest any del 25 al 29 d’abril per celebrar les visibilitats lèsbiques. Vens?

Pots consultar la programació sencera aquí mateix però si a més vols estar informada de totes les novetats, consulta l’esdeveniment del facebook i el canal de YouTube de Los Oficios Terrestres.

Nosaltres posem el compromís d’organitzar cinc dies sencers de propostes artístiques, activitats, espais de diàleg i abraçades activistes de lesbianes visibles i orgulloses!

 

 

 

Anuncis