II LABORATORI DE CREACIÓ “BRUIXES, SANTES I INSUBMISES”

II LABORATORI DE CREACIÓ “BRUIXES, SANTES I INSUBMISES”

Cartell_web_II_Laboratori

Ulls Sadolls i Los Oficios Terrestres estam molt contentes de compartir amb vosaltres i, per segon any consecutiu, el laboratori de creació “Bruixes, Santes i Insubmises”. Dins aquesta segona edició, el laboratori de creació es durà a terme, juntament, de la mà de la col·lectiva Sa Galania! benvingudes!

Gràcies a la primera edició, fruit de la implicació de moltes persones, es va poder realizar la publicació d’un calendari transfeminista per l’any 2016 i amb tot el que es va poder recaptar gràcies a la seva distribució es va poder finançar la Setmana de les Visibilitats Lèsbiques que varen tenir lloc del 26 al 30 d’abril de 2016.

El nou espai de trobada serà el pròxim dissabte 16 de juliol, on celebrarem el II Laboratori de Creació: bruixes, santes i insubmises. Treballarem col·lectivament de forma visual i plàstica algunes de les narratives feministes que hàgim replegat fins llavors, i que serviran després per a realitzar el Calendari Transfeminista 2017. Una vegada més, la proposta en basa en trobar-nos per a treballar amb figures rescatades de la història: dones invisibilitzades, castigades per subvertir l’heteronorma, per la seva sexualitat, cremades per la seva saviesa i dissidència i aquell llarg etcètera que ens ha regalat (i silenciat) la Història.

En la trobada, idearem representacions de bruixes, santes i insubmises a través de mitjans com les narratives orals i escrites, el dibuix i el collage. Aquestes seran el punt de partida per a l’elaboració del calendari, així que totes les persones que participin del laboratori seran obsequiades amb un calendari un cop que sigui publicat.

Per fer el laboratori es facilitaran materials per posar en col·lectiu, però d’aquí a dissabte, no oblidem arreplegar tot allò que pugui servir per fer els collages: diferents papers i textures, revistes per retallar, llibres, tisores, cola, tampons o qualsevol cosa que us vengui al cap!!

Si voleu conèixer el projecte, ho podeu fer a la web narrativesfeministes.wordpress.com.

Us hi esperam amb moltes ganes i il·lusió,

Salut i feminismes!

Data: dissabte, 16 de juliol
Hora: 11:00h
Lloc: Ca Ses Mopis, 
Plaça Alexander Fleming, 15. Palma

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s