LABORATORI DE CREACCIÓ: Bruixes, Santes i Insubmises

LABORATORI DE CREACCIÓ: Bruixes, Santes i Insubmises.

El col·lectiu Ulls Sadolls i la llibreria-perruqueria Los Oficios Terrestres estam molt contentes de compartir amb vosaltres la nostra propera activitat: la creació d’un calendari transfeminista per al 2016. Volem que sigui un procés col·lectiu i, per això, us convocam a participar en el laboratori de creació de les imatges i els texts que en faran part.

cartell_bruixes-santes-insubmises

La nostra proposta en basa en trobar-nos per a treballar amb figures rescatades de la història: dones invisibilitzades, castigades per subvertir l’heteronorma, per la seva sexualitat, cremades per la seva saviesa i dissidència i aquell llarg etcètera que ens ha regalat (i silenciat) la Història.

En la trobada, idearem representacions de bruixes, santes i insubmises a través de mitjans com les narratives orals i escrites, el dibuix i el collage. Aquestes seran el punt de partida per a l’elaboració del calendari, així que totes les persones que participin del laboratori seran obsequiades amb un calendari un cop que sigui publicat.

Per fer el laboratori es facilitaran materials per posar en col·lectiu, però d’aquí a dissabte, no oblidem arreplegar tot allò que pugui servir per fer els collages: diferents papers i textures, revistes per retallar, llibres, tisores, cola, tampons o qualsevol cosa que us vengui al cap!!

Us hi esperam amb moltes ganes i il·lusió,

Salut i feminismes!

Lloc: Los Oficios Terrestres
Palma. Joan Miró, 62 (z. El Terreno)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s