III Fira del Llibre Anarquista de Mallorca

III Fira del Llibre Anarquista de Mallorca

Per segon any consecutiu, Ulls Sadolls participa de la Fira del Llibre Anarquista de Mallorca!

programa fira del llibre

Això sí, aquest any a més de muntar paradeta per tal que puguem retrobar-nos i, si us ve de gust, pugueu fer-vos amb la vostra tassa i/o xapa de la col·lectiva que ens serveix per autofinançar les nostres activitats també hi haurà més sorpreses. Serem les encarregades de preparar el dinar del diumenge, tot just per agafar energia per les propostes que venen a continuació. A les 16:00h del diumenge 4.10.15 nova presentació a Mallorca de Projecte Úter, dibuix col·laboratiu  de la nostra compa sadolla Tonina Matamales i en Carles G O’d,  cartografia de diferents històries reals, contades del jo i cap al nosaltres, que intenta configurar tota la violència que produeix l’avortament i els marcs ideològics en els quals s’enquadra.

Cartell uter

I després, a les 17:00h, gaudirem amb una convidada molt especial (i que ens fa molta il·lusió). N’Amàlia Álvarez, “l’única indígena nacionalitzada a Suècia que fa còmics antiracistes per urgència.” Farà una presentació del seu còmic “Cinco historias de mujeres indocumentadas”, el qual ella ens presenta amb aquestes paraules: “El mejor cómic sueco. Desde el lápiz negro con la puntita muy afilada de Amalia Álvarez”

CHAPAS-ULLS-SADOLLStasses

I, evidentment, la fira no comença ni finalitza per aquí, aquest any son quatre els dies de fira dels què podrem gaudir d’un programa ben carregat de propostes de tota mena on segur que hi trobarem milers de raons per particicipar.

Salut i vista la lluita feminista!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s