2na vetllada poètica. Es Capdellà

2na vetllada poètica. Es Capdellà. 29 de juny de 2014

cartell-2na-vetllada

Com que als pobles petits també esdevenen coses interessants, Ulls Sadolls i l’Obra Cultural Balear tenen el plaer de convidar-vos a “2na segona vetallda poètica i pamboli a la fresca” que tindrà lloc a Es Capdellà el proper 29 de juny a partir de les 20:30h.

Aquest any contam amb la presentació del projecte “Poesia amb accent de dona”, la presentació del poemari “Batecs” de Maria Antònia Massanet, el visionat del documental “Som Elles” a càrrec d’Aina Riera, Gemma Puri i Sandra Christiansen i un petit recital per tancar la vetllada amb grans poetes com Maria Victòria Secall, Aina Riera i Maria Antònia Massanet. Vos hi esperam a tots i a totes per gaudir d’un capvespre de poesia acompanyat d’una pamboliada a preus populars. No hi podeu faltar!

Si vols descarregar-te el programa de la vetllada, fes-ho aquí.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s